L'obra de reforma del passeig d'Empuriabrava està a punt d'enllestir-se. L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha posat a licitació la quarta i última fase d'obres, que consistirà a col·locar un paviment sintètic a la zona que hi ha entre la platja i la zona enjardinada del passeig. El paviment que s'ins­tal·larà serà el mateix que hi ha a l'altra banda del passeig, i també es faran les corresponents adequacions pluvials. A més a més, també s'aixecarà un total de 20 centímetres més el mur de contenció que separa el passeig amb la platja, per evitar que la sorra entri a la via.

L'obra es va treure a licitació el mes de desembre passat per la quantitat de 378.127 euros i, de moment, al concurs només s'hi ha presentat una sola empresa. «Si se segueix el calendari d'obres previst, la reforma hauria d'estar acabada abans de Setmana Santa», explica el regidor d'Urbanisme de Castelló d'Empúries, Josep Maria Canet.

La següent actuació prevista al passeig, amb pressupost del 2018, serà la instal·lació d'il·luminació a les zones infantils.

D'aquesta manera, a l'estiu, els usuaris ja podran gaudir d'un passeig totalment reformat gràcies a totes les fases d'aquesta reforma, que ha suposat més de 3,2 MEUR i ha afectat als 1,2 quilòmetres que mesura el passeig.