L'àrea de Promoció Turística de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries promociona Empuriabrava i el seu entorn com a una de les millors marines de la Costa Brava per tercer any al Saló Boot de Düsseldorf, que enguany arriba al mig segle d'història com la Fira Nàutica més important del món. Els seus responsables esperen arribar com a mínim a les 250.000 visites que va rebre l'any passat de 102 diferents països. L'Ajuntament hi participa conjuntament amb l'Associació de Ports Esportius de Catalunya.

El Saló es fa del 19 al 27 de gener i exposaran 1.932 expositors. La Boot ofereix la possibilitat d'oferir als apassionats del mar un espai únic a la Marina residencial amb tot un ventall de possibilitats de natura, cultura i gastronomia al municipi, com a oferta complementària.

La resposta dels visitant és àmplia i grata i sobretot coneixedora d'Empuriabrava i el seu port. Aquest tipus d'acció promocional amb presència física ajuda a fidelitzar un sector turístic molt important per al municipi no tant sols per la seva qualitat sinó també pel seu nivell econòmic.

Per a la regidora de Promoció Turística de l'Ajuntament, Helena Solana: «La Boot de Düsseldorf, juntament amb el Saló Nàutic de París, es consoliden com cites indispensables com a espais de promoció i difusió de la nostra oferta nàutica i també del sector immobiliari. amb aquest tipus d'accions promocionals anem a potenciar la nostra destinació amb tots els nostres atractius i serveis (port, canals...)».