L'alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, es prepara per a la reelecció als comicis del maig del 2019, sota el paraigua d’Esquerra Republicana de Catalu­nya, amb un objectiu: «Amb la voluntat de continuar amb les mateixes polítiques que hem fet fins ara i amb l'afegit de voler tirar endavant una sèrie de propostes que hem anat treballant durant aquests darrers anys i que estan embastades però que necessiten més temps per al seu desenvolupament».

Salvi Güell, que ha fet un escrit públic per informar sobre el seu interès per continuar el pròxim mandat a l'alcaldia, ha afirmat que «és imprescindible que el govern que surti elegit després de les eleccions treballi de forma cohesionada».

«Invents estranys»

Segons ell, «s’ha demostrat al llarg del temps que els invents estranys normalment no funcionen». El candidat a l'alcaldia per ERC exposa, en aquest sentit que «cal prioritzar a l'hora de dipositar el vot a partits polítics i gent que hagin demostrat la capacitat de treball, entesa i lideratge que permetin un govern i una legislatura de quatre anys estable i tranquil·la».

Güell considera que «les persones que governen han de saber captar les necessitats objectives de cada indret del municipi, actuar sense prejudicis i treballar per a tothom».