Els taxistes iniciaran una marxa a peu a les 12 hores des de plaça Catalunya fins a la seu del departament de Territori, a l'Avinguda Josep Tarradellas, on els representants del sector del taxi es reuniran amb el Govern i l'AMB cap les 16 hores. Així ho han decidit aquest dimarts en assemblea a proposta del comitè de vaga. El sector del taxi segueix demanant al Govern que augmenti el temps de precontractació dels vehicles de lloguer amb conductor (VTC). Mentre que la proposta de la Generalitat és que la contractació d'Uber i Cabify es faci amb 15 minuts d'antelació, els taxistes reclamen que siguin «hores». En cas que no hi hagi acord, el portaveu d'Élite Taxi, Alberto 'Tito' Álvarez, ha amenaçat amb actuar amb «més contundència»: «Les protestes s'incrementaran i començarem a utilitzar els vehicles per fer-les», ha dit en una atenció als mitjans.

«Si no hi ha acord seguirem fins que faci falta. Anirem a per totes», ha coincidit el portaveu de l'Agrupació Taxi Companys, Luís López. «Veurem què passa aquesta tarda», ha dit el representant dels taxistes preguntat per si veurien suficient que la precontractació es faci una hora abans tal com ha plantejat l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. López ha demanat que l'AMB garanteixi que complirà el temps que proposi.

«Esperem que aquesta tarda se solucioni el conflicte», ha dit Álvarez, que ha assegurat que la vaga es desconvocarà si s'accepten les seves demandes. Després de la reunió d'aquesta tarda els taxistes decidiran en assemblea a les portes del departament de Territori si donen per bona la proposta que els posin sobre la taula Generalitat i AMB i aturen les protestes.