21 de gener de 2019
21.01.2019
Castelló d'Empúries

Castelló aprova la reforma de la plaça del Paller d'en Malino

El projecte abasta tot l'espai públic de la part nord de la Basílica i protegirà l'àrea d'excavació arqueològica

21.01.2019 | 15:56
L'entrada al mirador del Paller d'en Malino.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha aprovat definitivament el projecte d'adequació de l'espai públic sota el campanar en el front nord de la Basílica. Ara s'obre un termini en què s'han d'efectuar els tràmits per a la seva adjudicació a empresa constructora i execució del projecte.

El projecte abasta l'esplanada sota el campanar de la Basílica compresa entre la placeta de la Llotja, el mirador del Paller d'en Malino, el carrer Sabater d'Ordis, el carrer Pere Estany, el pati-mirador i la Basílica.

S'hi realitzarà l'ordenació de l'estacionament, la protecció de l'àrea d'excavació arqueològica i la compactació de terres, sauló i drenatge de la zona. El projecte té un pressupost de 129.409,98 €

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent