19 de gener de 2019
19.01.2019
El Port de la Selva

La descoberta del Parc de Cap de Creus, en 25 activitats

Les propostes pedagògiques i ambientals per al 2019 són gratuïtes

19.01.2019 | 08:06
El paquet d'activitats es presenta en forma de jocs i són gratuïts.

El catàleg del 2019 de l'Oferta d'Educació Ambiental del Parc de Cap de Creus inclou 25 activitats gratuïtes pensades, en gran part, per als centres educatius, des d'Educació Infantil fins a Batxillerat i Cicles Formatius, però també conté un apartat per a grups familiars o d'adults.

Les propostes dissenyades per a les etapes d'Infantil, Cicle Inicial i Cicle Mitjà de Primària tenen com a objectiu que l'alumnat pugui conèixer i descobrir els elements que configuren el paisatge del Parc Natural. Per a Cicle Superior de Primària i per a 1r i 2n d'ESO s'han ideat activitats que permeten els estudiants relacionar els elements que configuren el medi natural i humà de Cap de Creus.

L'alumnat de 3r i 4t d'ESO, dels cicles formatius i de Batxillerat tenen la possibilitat, a través de les iniciatives educatives adaptades a les seves edats, d'interpretar l'entorn, les problemàtiques d'aquest territori i la seva gestió.

Per altra banda, el catàleg d'activitats inclou, tant per a les escoles i els instituts com per a grups familiars i d'adults que ho requereixin, una selecció d'activitats pedagògiques «a la carta», entre altres propostes, pensades per a la descoberta i la interpretació del Parc Natural de Cap de Creus.

Les activitats es presenten en forma de joc i es fan a l'aire lliure, amb la finalitat d'apropar a tothom, des dels més petits fins als més grans, la flora, la fauna terrestre i marina, el paisatge, el vent, l'art, la història i les activitats humanes, la geologia, els ecosistemes i, fins i tot, la contaminació lumínica d'aquest espai natural.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació

anteriorsegüent