El filòleg i exvicepresident de la Generalitat de Catalunya (2006-2010), Josep-Lluís Carod-Rovira és el primer convidat d'Òmnium Cultural Alt Empordà en el cicle de tres sopars-tertúlia que ha organitzat l'entitat per aquest primer trimestre del 2019. La cita és aquest dijous 24 de gener al restaurant Pa Volador de Figueres (21 h) i el polític català parlarà de la situació que viu Catalunya. L'aforament serà de màxim 50 persones per mantenir l'essència d'un debat distès i participatiu.

El cicle, anomenat D'on venim? On som? Cap on anem?, té l'objectiu d'organitzar diferents punts de trobada amb els socis i simpatitzants d'Òmnium Cultural per tal de reflexionar sobre el moment polític que viu el país en un format més distès.

Els propers sopar-tertúlia seran, d'una banda, dimecres 21 de febrer, amb Antonio Baños, al restaurant Risech de Roses, i el tercer, dijous 20 de març, amb la presència d'Irene Rigau al Mas Molí de l'Escala.

Òmnium Cultural Alt Empordà té previst per aquest 2019 realitzar altres trobades, per tal d'explicar als seus socis les activitats previstes per aquest any i especialment la campanya de Judici a la democràcia on denuncia la situació dels presos polítics, entre ells Jordi Cuixart president de l'entitat.