El mestre i antropòleg especialista en educació digital Jordi Jubany és el ponent d'una conferència, oberta a tota la comunitat educativa i a les famílies, dedicada a les "Oportunitats i dificultats per aprendre i educar-nos en un món connectat".

La sessió, organitzada pel Moviment de Renovació Pedagògica de l’Alt Empordà, se celebra aquest dijous, 17 de gener, a les 6 de la tarda, a l'Auditori del Convent dels Caputxins de Figueres.

En la seva presentació, el conferenciant fa el següent plantejament: «El context en el qual els adults vam créixer és diferent del que avui compartim a la nostra comunitat. Cada vegada fem més activitats amb les tecnologies que tenim a l'abast, la qual cosa augmenta les nostres possibilitats de desenvolupament personal i social alhora que als riscos a què estem exposats».

Jordi Jubany proposa als assistents, en el marc de la seva ponència, compartir idees, dubtes i recomanacions «per navegar i no naufragar en el nou marc cultural».

Jordi Jubany és formador i assessor en tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixement, a més d'autor del llibre La Família en Digital (Eumo Editorial).