05 de gener de 2019
05.01.2019
Figueres

Figueres actua en locals conflictius de la Marca de l'Ham i del centre urbà

Guàrdia Urbana i tècnics municipals van inspeccionar anit a diversos establiments del barri i el carrer Rentador

05.01.2019 | 08:50
Una de les actuacions d'aquest divendres.

Diverses dotacions de la Guàrdia Urbana i tècnics municipals de l'Ajuntament de Figueres han portat a terme, aquest divendres a la nit, un nou desplegament de control sobre locals conflictius de la ciutat. En concret, l'actuació s'ha fet al barri de la Marca de l'Ham i al carrer Rentador.

Segons ha informat el mateix Ajuntament, es tracta de donar continuïtat "al pla de xoc contra l'incivisme i la inseguretat" anunciat el passat divendres pel nou alcalde, Jordi Masquef. En aquest cas, s'ha dut a terme "la inspecció d'establiments conflictius a la Marca de l'Ham i carrer Rentadors amb diverses infraccions administratives detectades, fraus de llum i tinença de substàncies".

Aquestes actuacions són la resposta municipal a les queixes reiterades expressades per associacions veïnals i gent que se sent afectada per la problemàtica de cada cas. Fins ara, l'Ajuntament també havia fet accions similars al carrer Sant Pau, la plaça de l'Estació i el barri del Poblenou, entre altres indrets.Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent