La secció local d’ERC l’Escala estrena número de telèfon públic per estar més a prop de la ciutadania, segons informa aquesta agrupació política en l'inici de la precampanya per a les municipals de maig. Ara, qualsevol escalenc o escalenca, podrà fer arribar les seves preocupacions, inquietuds o propostes per a la vila, a través del whatsapp 658 507 457.

L’agrupació explica que «un dels puntals del projecte municipal d’ERC a l’Escala és la proximitat. Des de la secció local escalenca s’està fent una aposta ferma per estar a prop dels ciutadans i per intentar recollir les seves opinions de primera mà, parlant directament amb ells i recollint les preocupacions del dia a dia de tots ells».

En aquesta línia el grup republicà ha activat un número de telèfon on els escalencs i escalenques poden enviar whatsapps o missatges de text explicant quines coses els preocupen, què voldrien millorar del municipi, quines propostes farien per fer avançar l’Escala o qualsevol altre suggeriment o observació que tinguin i vulguin compartir amb el grup. El telèfon que s’ha donat d’alta per oferir aquest servei és el 658 507 457 i ja està actiu.

«La idea d’aquest servei és estar molt més en contacte amb les persones i, per tant, mantenir sempre un peu al carrer, al costat dels problemes reals. Des d’ERC l’Escala entenem la política com un servei públic, un servei que ha d’estar sempre a l’abast i que ha de respondre a les preocupacions i inquietuds de cada moment. Només potenciant les vies de comunicació entre les formacions polítiques i els ciutadans i ciutadanes s’aconsegueix aquest objectiu; vetllar per fer un municipi millor responent a les necessitats de tots els qui hi viuen i mantenir la connexió, que tantes vegades sembla que falta, entre el carrer i les institucions», diu Esquerra.

En aquest sentit i seguint amb el propòsit de proximitat, la secció local d’ERC inaugurarà ben aviat un local al municipi, posant un element més a l’abast dels escalencs i escalenques.