25 de desembre de 2018
25.12.2018
Figueres

Sis propostes per gaudir en família de les festes de Nadal a Figueres

La Cate ha dissenyat una atapeïda agenda d'activitats de gran qualitat

25.12.2018 | 10:52
Obre la programació la Cia. Ensemble una cosa rara.

Les festes de Nadal són dies de regals i torrons, de nadales i pessebres, de tions i àpats, però també de companyonia i família. La Cate de Figueres us anima a portar els més petits de la casa a gaudir d'un munt d'experiències de gran qualitat.


Dijous 27 de desembre, a les 17.00 h, a la Sala del Teatre


La Cia. Ensemble una Cosa Rara presenta NOTES & FILMS, un concert amb regust de crispetes ple de música, cinema i bon humor. A l'escenari la música de tres clarinets i efectes sonors que ambienten i posen veu als personatges de pel·lícules de Chaplin o Buster Keaton, de curtmetratges d'animació i d'històries creades a través de l'stop-motion.

Recomanat a partir de 4 anys.Divendres 28 de desembre a les 17.00 h, a la Sala del Teatre

Projecció de la pel·lícula EL NADAL DEL SENYOR BRANQUILLÓ I L'ESCOMBRA VOLADORA. El senyor Branquilló viu al gran roure d'un parc infantil amb la seva senyora Branqueta i els seus tres fills. El pare Branquilló s'endinsarà en una èpica aventura a través de les quatre estacions que el portarà molt lluny de casa seva. Tornarà a temps per celebrar el Nadal amb la seva família? Una història màgica que anirà acompanyada de les aventures d'un bruixa molt simpàtica i la seva escombra voladora! Dues aventures plenes de tendresa i valors, dels creadors d'El Grúfal.

Recomanada de 3 a 7 anys.


Dissabte 29 de desembre, a les 17.00 h, a la Sala del Teatre


Zipit Company presenta l'espectacle de titelles MONSTRES. La Nina ha sentit un soroll a les golfes de casa seva i té por. Però demà fa anys, així que ha de ser valenta, per això decidirà esbrinar què passa en aquell espai vell i misteriós, on mai ha gosat entrar. Descobrirà un munt de Monstres! Monstres peluts, barbuts, de tots colors i humors! La Nina té por, però coneixerà un monstre divertit i tendre que l'ajudarà a ser molt valenta.

Recomanat a partir de 3 anys.


Dimecres 2 de gener a les 17.00 h, a la Sala del Teatre


Projecció de la pel·lícula LA MALVADA GUINEU FEROTGE. La nova pel·lícula dels creadors d'Ernest & Celestine. La pel·lícula conté un seguit de contes animats, divertits, delicats i tendres ambientats en una granja amb animals com a protagonistes. Si algú pensa que el camp és un lloc idíl·lic, s'equivoca. Els animals estan agitats perquè han perdut la seva identitat: la guineu creu que és un pollastre, el conill fa de cigonya, l'ànec pensa que és Santa Claus. Guardonada amb el Premi César al millor film d'animació 2018 i el Premi Europa Junior, atorgat pel públic infantil i juvenil al Festival de Cinema Europeu de Sevilla.

Per a tots els públics


Divendres 4 de gener, a les 17.00 h, a la Sala del Teatre

Claire Ducreux presenta REFUGIADA POÈTICA. Un rodamón tria un encreuament de carrers com a refugi provisional, converteix dues tanques en les portes del seu univers, un pont es torna vaixell i una escultura el seu company de viatge. A "Refugiada poètica" el personatge del rodamón és la metàfora de la vulnerabilitat i serveix a Ducreux en allò que ella mateixa considera el seu "senzill repte artístic i humà: buscar autenticitat i humilitat per compartir simples emocions i veritables moments de màgia teatral".

Claire Ducreux obté el 1992 el diploma del Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de Lió a la secció dansa contemporània i passa uns anys a França com a ballarina en diverses companyies del país veí. El 1999 funda la Companyia Leandre-Claire amb el clown Leandre Ribera i creen plegats l'espectacle de carrer Fragile i el de sala Madame et monsieur, ambdós premiats i en gira per múltiples països durant diversos anys. A més a més de la seva carrera en solitari va participar com a ballarina-clown en l'espectacle de circ Rodó (Premi Nacional de Circ de Catalunya, 2006) i, juntament amb Toni Mira, va crear i interpretar En attendant l'inattendu (premi del públic al millor espectacle de la Fira de Teatre de Manacor, 2010). Actualment segueix representant els seus espectacles arreu del món.

Per a tots els públics.


Fins al 7 de gener del 2019.


XIV MOSTRA DE PESSEBRES I DIORAMES.

Horaris:

  • Laborables de 18h a 20h
  • Dissabtes i festius: Matins d'11.30h a 14h i tardes de 17.30h a 20h
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent