Sis dècims dels premis importants de la Loteria de Nadal han animat el cap de setmana a tres municipis de l'Alt Empordà: Figueres, amb un de la Grossa i d'un cinquè premi, Castelló d'Empúries i Empuriabrava amb un d'un quart i Roses amb tres d'un cinquè.

L'Administració de Loteria Bartis de la plaça del Gra de Figueres ha esclatat d'alegria quan ha sortit el número 03.347 de la Grossa. L'establiment ha venut un dels dècims del premi més important de la Loteria de Nadal, amb un valor de 400.000 euros.

Els afortunats guanyadors són tres companys de feina d'un escorxador figuerenc, dos homes i una dona. Un d'ells ha anat a l'Administració regentada per Concepció i Maria Rosa Vilà Bartis per celebrar el premi, acompanyat per un dels seus fills. Després ha arribat un segon company. "Junts juguem aquest mateix número des de fa temps. Estem molt i molt contents, aquests diners ens aniran molt bé!".

Les germanes Bartis es mostren "molt satisfetes d'haver pogut repartir aquest important premi. El número és de màquina i ens ha fet il·lusió que els guanyadors vinguessin a celebrar-ho".

Altres dècims premiats a Figueres, Empuriabrava i Roses

En la venda directa de la Loteria de Nadal a les administracions de l'Alt Empordà ha deixat diverses pessigades importants d'un quart premi i dos cinquens a Empuriabrava, Figueres i Roses. A part quedaren els números premiats de manera directa, els dècims i participants que hagin pogut obtenir altres recompenses més o menys sucoses.

L'administració de Loteria d'Empuriabrava, situada en el carrer Sant Mori, ha venut 1 dècim del número 67.774, un quart premi que donava 1.000 euros per cada euro jugat.

A Figueres, l'administració número 1 del carrer Pep Ventura va venut un altre dècim, en aquest cas del 07.568, corresponent un cinquè premi. Són 300 euros per euro jugat.

En les mateixes circumstàncies es troba l'administració 1 de Roses, del carrer de Sant Sebastià, amb tres dècims del 02.308, és a dir 6.000 euros en total.

A Catalunya

La grossa de Nadal, el 3347, ha repartit 35 dècims arreu del territori català. S'han venut 15 bitllets en diferents administracions de la ciutat de Barcelona i quatre més a Sabadell. També s'ha col·locat dos dècims a Santpedor, a Olot i a La Seu d'Urgell. La resta dels bitllets premiats amb la grossa s'han venut a Cardedeu, Granollers, Pineda de Mar, Sant Feliu de Codines, Sant Quirze del Vallès, Terrassa, Figueres, Sant Joan Les Fonts, Altafulla i Camarles. En aquests casos es tracta d'un sol dècim per administració. El primer premi de la rifa de Nadal està dotat amb 4 MEUR la sèrie, 400.000 per bitllet. Això suposa 20.000 euros per euro jugat. S'ha cantat a les 12.35 hores.

L'administració situada al carrer Sicília número 226 de Barcelona ha venut sis dècims, mentre que la de Navas de Tolosa número 300 n'ha col·locat cinc més. Quatre punts de venda més de la capital catalana han repartit quatre bitllets més.

A Sabadell, l'administració del carrer Alexandra número 49 ha venut quatre dècims. Els dos de Santpedor s'han distribuït al punt de venda del carrer Ample número 29. Pel que fa als dos d'Olot, s'han repartit des de l'administració de loteria situada al número 16 del carrer Sant Rafel. Els dos de La Seu d'Urgell s'han venut al carrer Major.