22 de desembre de 2018
22.12.2018
La Jonquera

Les «Armilles Grogues» tornen a tallar avui la frontera

L'acció està prevista per aquest dissabte a partir de les deu del matí al Pertús en un acte de suport als presos catalans

22.12.2018 | 10:01
El peatge del Voló de l'A9.

El col·lectiu de les Armilles Grogues de la Catalunya Nord talla aquest dissabte la frontera en suport als presos polítics. La mobilització s'ha previst per a les deu del matí al Pertús i la previsió és que afecti l'autopista A-9.

L'acte de protesta s'ha programat just l'endemà de la celebració del Consell de Ministres a Barcelona, una reunió que ahir ja va provocar nombrosos talls en carreteres i manifestacions de rebuig. De fet, les autoritats dels Pirineus Orientals, a la Catalunya Nord, recomanen als ciutadans francesos que evitin moure's per les fronteres i viatjar a Catalunya.


El tall d'avui s'espera que sigui massiu i que col·lapsi l'autopista al Voló i al Pertús a causa de les mobilitzacions dels Armilles Grogues. Es preveu que la frontera es vegi molt afectada, en una jornada clau per al comerç de la Jonquera i Perpinyà.

Fa setmanes que les Armilles Grogues es mobilitzen a la frontera i els botiguers de la zona han vist com queien les vendes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent