La circulació ferroviària està interrompuda entre Flaçà i Bordils des de les 7 hores per un incendi a la zona de vies, segons ha informat Renfe. Això afecta els serveis de l'R11 i l'RG1. Un tren que havia sortit a les 6.12 hores de Portbou amb destí Barcelona ha quedat aturat en veure la incidència. Ha retrocedit fins a Flaçà i Renfe ha portat els viatgers a Figueres per enllaçar amb l'alta velocitat.

En general, per minimitzar l'afectació, els viatgers de Girona s'estan reubicant en serveis de l'AVE per arribar a Barcelona. Els Bombers han activat una dotació per apagar el foc, situat al quilòmetre 26 de la C-66, al costat de les vies, entre Bordils i Celrà. L'avís és de les 6.50 hores.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="es"><p lang="ca" dir="ltr">Des de les 07.00 hores es troba interrompuda la circulació entre Flaçà i Bordils per un incendi a la zona de vies.<br><br>La resta dels serveis es presta amb normalitat en el marc dels serveis essencials decretats</p>— Rodalies Catalunya (@rodalies) <a href="https://twitter.com/rodalies/status/1076006697527857152?ref_src=twsrc%5Etfw">21 de diciembre de 2018</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>