L'alcalde i els tècnics municipals de Castelló d'Empúries es van reunir amb el responsable de l'ACA a les comarques gironines per tal d'exposar els danys causats per les pluges i el desbordament de la Muga al seu pas per Castelló.

La reunió de dijous passat s'emmarca en una actuació global que l'ACA fa pel territori, i és que està fent una valoració de totes les emergències. D'entre les registrades, destaca la neteja de les restes de vegetació acumulada per l'aiguat i els esvorancs que han aparegut a la llera del riu la Muga. Aquestes emergències formaran part d'una actuació urgent per part de la mateixa ACA.

Posteriorment, es farà un pla conjunt en què participaran la mateixa ACA, Medi natural i l'Ajuntament per fer una neteja de vegetació més intensiva de l'arbrat que hi ha en el riu, en tot el terme municipal.

Paral·lelament l'Ajuntament ha fet arribar de forma oficial a l'ACA diferents escrits de queixa de veïns del nostre municipi que han tingut entrada en els nostres registres municipals, entre els què hi havia aproximadament unes 500 firmes en què es demana una neteja més intensiva de la llera de la Muga.