L'Assemblea del PDeCAT de Roses ha decidit integrar-se a la marca electoral de Junts per Roses de cara a les eleccions municipals vinents del 2019. L'alcaldessa, Montse Mindan, ha presentat aquest dimarts al vespre a l'hotel Risech de Roses la nova marca, acompanyada de 140 persones, d'entre els quals l'expresident de la Generalitat Artur Mas.

Una «gestió responsable dels recursos públics»

«L'Assemblea del PDeCAT va prendre aquesta decisió pel model de ciutat defensat per Montse Mindan, caracteritzat per una gestió responsable dels recursos públics, la defensa d'una ciutat de progrés econòmic i social, el respecte al medi ambient i la necessitat de consolidar Roses com una ciutat que aposta pel turisme de qualitat», han informat fonts del partit, que també han assenyalat: «S'ha destacat la capacitat de gestió i lideratge de Mindan, davant del que suposa governar amb minoria, dins d'una situació política extremadament complexa».

Montse Mindan va aprofitar l'Assemblea per exposar les motivacions i els eixos vertebradors d'aquest nou projecte: «Junts per Roses neix amb la voluntat d'integrar totes les sensibilitats de la societat rosinca. Neix amb vocació de garantir la transversalitat i la cohesió de Roses, un municipi molt divers sociològicament. Junts per Roses defensa un model de ciutat que per davant de tot vol el progrés de Roses i mantenir l'estabilitat municipal que hem aconseguit aquests anys de ­govern. Junts per Roses vol centrar el debat polític en el nostre municipi, deixant de banda la crispació política estatal, però defensant els valors i els drets democràtics que fonamenten la nostra societat».