Amb la idea que el carnet de la biblioteca pot ser un bon regal per a aquelles persones que encara no en són usuàries, la Biblioteca Fages de Climent de Figueres ha iniciat una campanya per donar a conèixer els serveis que ofereix a la ciutadania i, al mateix temps, aconseguir nous usuaris.

Les persones interessades poden apropar-se a la biblioteca on, de manera gratuïta, se’ls hi facilitarà un val que el beneficiari del regal podrà bescanviar pel carnet. Al revers del val, s’hi expliquen els principals avantatges que ofereix el carnet als usuaris i usuàries de la biblioteca, com ara la possibilitat d’accedir al préstec gratuït de llibres, revistes, cinema i música; a una àmplia oferta d’oci i cultura amb xerrades, concerts, exposicions i hores del conte; compartir lectures i converses amb escriptors; connectar-se amb el món a través d’internet, la premsa o les revistes; accedir a l’eBiblio Catalunya, el servei de préstec gratuït de llibres electrònics, pel·lícules i revistes... En definitiva, tenir una porta oberta a la informació, a la cultura i a l’aprenentatge.

Una proposta que permet posar en valor aquest servei públic mitjançant la fórmula de regal a algun familiar o amic que encara no tingui el carnet de la Biblioteca.