L'empresa adjudicatària de l'obra ha iniciat les obres del segon tram del carrer Codolar de l'Escala, entre el carrer Avi Xaxu i el carrer del Mar. En el primer tram ja s'han fet tots els serveis i s'ha enformigonat.

Inicialment, segons informa l'Ajuntament, no es preveia iniciar el segon tram fins a tenir completament acabat el primer. Un endarreriment en el subministrament del paviment, però, ha fet que es decideixi començar ja el segon tram. A la part inicial del carrer, de moment només hi tindran accés els veïns i s'espera que a principis de gener es pugui posar el paviment definitiu.

Mentre durin les obres, s'han reservat una quinzena de places d'aparcament a la zona del passeig Lluís Albert per a ús dels veïns que tenen gual al carrer Codolar i no hi poden accedir (vehicles amb autorització prèvia).

L'obra s'ha dividit en tres fases. Entre el carrer Avi Xaxu i el Port d'en Perris és el tram més estret del carrer Codolar i s'ha decidit que la zona de vianants i de vehicles estigui al mateix nivell, diferenciada només pel tipus de paviment.

La segona fase va des del carrer Avi Xaxu fins al carrer del Mar, i la tercera, acabarà d'arribar fins l'avinguda Ave Maria. En aquestes dues fases, s'aixamplaran les voreres, que continuaran a diferent nivell que la calçada, però seran remuntables.

Les obres s'aprofiten també per preveure el soterrament del cablejat aeri, per renovar la xarxa de clavagueram i per instal·lar la xarxa de recollida d'aïgues plujanes.

Està previst que el conjunt de l'obra, que s'ha adjudicat a Peraferrer Assa UTE per un cost d'uns 450.000 euros, estigui acabat en un termini de 4,5 mesos.