08 de desembre de 2018
08.12.2018
Roses

Escorpores, garotes, meduses i anemones il·lustren el calendari del 2019 de Roses

El fotògraf subaquàtic Lluís Masblanch és l'autor de les imatges que decoren cada mes de l'any

08.12.2018 | 09:07
Lluís Masblanch, amb les autoritats de Roses, presentant el calendari.

A partir del proper dilluns, 10 de desembre, l'Ajuntament de Roses posa a disposició del públic el calendari fotogràfic que edita anualment pels volts de Nadal. En aquesta ocasió, el protagonisme recau en el món submarí, amb un recull de sorprenents imatges realitzades pel fotògraf Lluís Masblanch.

El fotògraf escollit en aquesta ocasió per posar imatge als mesos de l'any 2019 ha estat Lluís Masblanch qui, a través d'una selecció de 13 fotografies (12 mesos + portada), ofereix una mirada al món submarí del Cap de Creus, fruit del seu treball com a fotògraf subaquàtic. El resultat és un recull de fotografies de gran bellesa i espectacularitat, que ens permeten conèixer una petita mostra de la diversitat d'espècies que alberga el fons marí rosinc.

Lluís Masblanch il·lustrarà l'any de nombroses llars rosinques, oferint un recorregut submarí pel Cap de Creus, i on cada mes tindrà com a protagonista una espècie animal. Escorpores, garotes, meduses luminiscents, anemones, morenes o un estrany gorgoncefàlid, són algunes de les espècies fotografiades.

L'Ajuntament de Roses edita el calendari anual que posa gratuïtament a disposició de veïns i visitants del municipi des de l'any 2006. D'aquesta manera, ofereix un obsequi als vilatans coincidint amb les festes nadalenques, plasmant cada any les diverses visions i atractius de Roses a través del treball fotogràfic dels artistes del municipi.

Com en edicions anteriors, el nombre d'exemplars editats ha estat de 3.000, la distribució dels quals s'inicia dilluns 10 de desembre, fins a la fi d'existències. Els punts de distribució on es poden dirigir els interessats que desitgin obtenir un exemplar són la Biblioteca Jaume Vicens Vives, l'Oficina de Turisme i el Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent