07 de desembre de 2018
07.12.2018
Roses

El PDeCAT de Roses s'uneix a Junts per Roses de cara a les eleccions municipals del 2019

La promotora de la candidatura és l'actual alcaldessa, Montse Mindan

07.12.2018 | 16:20

L'Assemblea del PDeCAT de Roses va decidir el passat dissabte integrar-se a la marca electoral de Junts per Roses de cara a les eleccions municipals vinents del 2019. La proposta d'integració la va realitzar l'actual alcaldessa, Montse Mindan, promotora de la candidatura.

L'Assemblea del PDeCAT va prendre aquesta decisió pel model de ciutat defensat per Montse Mindan, caracteritzats per una gestió responsable dels recursos públics, la defensa d'una ciutat de progrés econòmic i social, el respecte al medi ambient i la necessitat de consolidar Roses com una ciutat que aposta pel turisme de qualitat. A més, es va destacar la capacitat de gestió i lideratge de Mindan, davant del que suposa governar amb minoria, dins d'una situació política extremadament complexa.

Montse Mindan exposà davant l'Assemblea les motivacions i els eixos vertebradors d'aquest nou projecte.

"Junts per Roses neix amb la voluntat d'integrar totes les sensibilitats de la societat rosinca. Neix amb vocació de garantir la transversalitat i la cohesió de Roses, un municipi molt divers sociològicament. Junts per Roses defensa un model de ciutat que per davant de tot vol el progrés de Roses i mantenir l'estabilitat municipal que hem aconseguit aquests anys de govern. Junts per Roses vol centrar el debat polític en el nostre municipi, deixant de banda la crispació política estatal, però defensant els valors i els drets democràtics que fonamenten la nostra societat".

Montse Mindan presentarà la nova marca electoral el proper dimarts, 11 de desembre i comptarà amb la presència del MHP Artur Mas. Junts per Roses anirà detallant i definint en les setmanes vinents el seu projecte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent