04 de desembre de 2018
04.12.2018

Fan entrega dels premis del concurs de fotografia de patrimoni de l'Alt Empordà

Les imatges participants havien d'estar relacionades amb fortificacions, torres, muralles o masos fortificats

04.12.2018 | 18:49
Els premiats del concurs

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà va fer lliurament dels premis del Concurs de fotografia de patrimoni de l'Alt Empordà que a partir d'aquesta edició -la número 23- es realitza a través de la xarxa social d'Instagram en lloc de la fotografia convencional en paper, com havia estat fins ara. En aquesta edició de la nova etapa, les imatges participants en el concurs havien d'estar relacionades amb fortificacions, torres, muralles, masos fortificats i castells de la comarca.

Els guanyadors han estat els següents:

PREMI FOTOGRAFIA CREATIVA Ciutadella de Roses de @rosamari.gabarroPREMI FOTOGRAFIA INÈDITA Castell d'en Bufalaranya de @roserderoses


PREMI FOTOGRAFIA POPULAR Castell de Requesens de @rubenramsc


El concurs, que promou l'àrea de Cultura del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, es desenvolupa com a eina de sensibilització en el marc del patrimoni cultural de la zona. Les fotografies s'havien de penjar amb l'etiqueta #fortificacionsccae i havien d'anar acompanyades del nom del municipi o nucli on s'havia realitzat la imatge, en el ben entès que havia d'estar situat dins del territori de la comarca de l'Alt Empordà.

Les bases del concurs també assenyalen que els participants havien de tenir un compte obert a la xarxa social d'Instagram i amb un perfil públic. La participació era gratuïta i cadascun dels concursants podien presentar fins a dues imatges que, a partir d'ara, podran ser utilitzades en accions de difusió i sensibilització dels projectes de patrimoni de l'Alt Empordà, per part del Consell Comarcal.

El jurat va establir tres categories: creativa, inèdita i popular. Aquesta darrera es va decidir entre les 10 imatges que tenien més likes. Cada premiat ha rebut 400 euros i un trofeu. El jurat estava per tres representants del Consell Comarcal i dos professionals de l'àmbit objecte del concurs (fotògraf, tècnic de patrimoni cultural o comunity manager).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent