A partir de l'1 de desembre, i fins al 31 de gener, la Piscina de Roses posa en marxa la nova campanya promocional “Enjoy and Smile” (Gaudeix i somriu), que ofereix un 40% de descompte en la matrícula i dos mesos de Pack fitness gratuïts.

Les noves altes tindran un estalvi en la quota d’entrada i gaudiran d’una àmplia oferta d’activitats dirigides gratuïta durant dues mensualitats. Entre les nombroses activitats que ofereix el Pack fitness hi trobem: TRX, Spinning, Zumba, Strong, pilates, aiguagim, aqua cross, aerodansa, tonificació, estiraments, Power disc, Body mind...

La Piscina de Roses presenta una oferta àmplia i diversificada amb 79 sessions setmanals d’activitats de salut i condicionament físic; més de 20 tipus d’activitats diferents per a tots els gustos: cardiovasculars, musculars, mixtes, en el medi aquàtic, preventives… i diverses franges horàries.

Per altra banda, per a aquells que busquen un regal original per a les festes de Nadal, la Piscina de Roses ofereix els Bonus 10 sessions amb un descompte del 15% entre l’1 de desembre i el 5 de gener.