La Fundació Oscobe i l'Ajuntament de Castelló d'Empúries va lliurar els diplomes de la formació d'auxiliar de manteniment nàutic que la fundació ha fet en el marc del programa Incorpora de «La Caixa», en col·laboració amb l'Ajuntament i amb diferents empreses del sector nàutic d'Empuriabrava (Castelló d'Empúries) i Palau-saverdera. Aquesta és la segona edició de l'exitosa formació, que l'any passat va permetre la inserció laboral de set dels deu participants.

Aquest curs ha permès a vuit persones treballar competències orientades a potenciar l'actitud en l'entorn laboral i millorar les habilitats tècniques i professionals del lloc de treball. Els joves també han fet unes pràctiques no laborals en vuit empreses del sector nàutic que els han permès posar en pràctica el que han après, alhora que els facilitarà la inserció laboral en aquestes mateixes empreses o d'altres del sector.

L'alcalde Salvi Güell va lliurar els diplomes als alumnes el dimarts 20 de novembre, amb el president de la Fundació Oscobe, Salvador Ferran Pérez-Portabella; i el coordinador del programa Incorpora de “la Caixa” a Girona, Roger Casero Gumbau.