Aquest dilluns 19 de novembre, a les 15.00 hores, sis carreteres de la Xarxa Viària Local de la Diputació de Girona continuen tallades arran dels aiguats que, des de dissabte, afecten les comarques gironines. Quatre d’aquestes vies són a l’Alt Empordà; una, al Baix Empordà, i una altra, al Gironès. Diumenge es van haver de tallar vuit carreteres més a causa de la situació meteorològica, però aquestes ja s’han pogut obrir. L’Oficina de Protocol, Premsa i Comunicació actualitza periòdicament la informació sobre l’estat de les carreteres que són titularitat de la corporació per mitjà del seu perfil a Twitter.

A les 15.00 hores, les carreteres que es mantenen tallades són:

Gip-5129 De Vilafant a Borrassà (enllaça l’N-260 amb Borrassà): transcorre per Vilafant a Borrassà.

Giv-6211r Ramal de Figueres a la rotonda de la Ronda Sud (enllaça Figueres amb la rotonda de la Ronda Sud): transcorre per Figueres.

Giv-6213 A Fortià (enllaça la C-260 amb Fortià): transcorre per Castelló d’Empúries i Fortià.

Giv-6226 De l’N-II a Vilaür, per Garrigàs (enllaça l’N-II i la GI-622): transcorre per Garrigàs i Vilaür.

Giv-6321 De Bellcaire a Albons (enllaça Bellcaire i el vial de circumval·lació d’Albons): transcorre per Bellcaire d’Empordà i Albons.

Giv-6703R1 De la Creueta (enllaça la Creueta amb la C-250): transcorre per Girona i Quart.

«En aquestes circumstàncies excepcionals, per seguretat, és molt important que tots plegats respectem les senyalitzacions de les carreteres. Alhora, agraïm la col·laboració i paciència de la ciutadana», afirma el diputat delegat de Xarxa Viària Local, Carles Álvarez.