15 de novembre de 2018
15.11.2018
L'Empordà
Llançà

El Consell Comarcal promou dos cursos d'acollida per a nouvinguts

Es faran a Llançà i l'Armentera

15.11.2018 | 13:48
El Consell Comarcal promou dos cursos d'acollida per a nouvinguts

L'Equip d'Inclusió i Atenció a la Comunitat del Consell Comarcal de l'Alt Empordà està duent a terme durant els mesos d'octubre i novembre dos cursos de primera acollida adreçats a persones nouvingudes a la comarca, centrats en el coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic.
Els dos cursos, organitzats als municipis de Llançà i l'Armentera, compten amb el finançament del Fons Social Europeu i el Suport de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments respectius. Es realitzaran a Llançà del 22 d'octubre a la Sala de conferències de la Casa de Cultura del municipii a l'Armentera del 12 als 16 de novembre a la Sala de Plens de l'ajuntament.

Per poder obtenir el certificat d'acollida, tal com estableix el Reglament d'Acollida de la Generalitat de Catalunya, cal acreditar la participació en tres mòduls de formació: un mòdul (A) per aprendre català i castellà amb un mínim de 90 hores de formació en cadascuna de les dues llengües oficials, un mòdul (B) sobre coneixements laborals amb una durada mínima de 15 hores i un tercer mòdul (C) sobre coneixement de la societat catalana i del seu marc jurídic amb un mínim de 15 hores.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent