12 de novembre de 2018
12.11.2018
Roses

Roses protegeix els vianants del passeig marítim amb bancs nous de formigó

L'Ajuntament ha instal·lat disset unitats en dos punts del front de mar

12.11.2018 | 10:43
Diversos bancs en la seva nova ubicació.

L'Ajuntament de Roses acaba de finalitzar la col·locació d'un total de 17 bancs a dos punts del passeig Marítim de la població, amb els quals es compleix un doble objectiu: oferir nous espais d'estada i descans als vianants i millorar la seguretat del passeig evitant l'accés de vehicles.

Dins les tasques d'implementació de mobiliari urbà que realitza l'Ajuntament de Roses, acaben de finalitzar les tasques d'instal·lació d'un total de 17 bancs nous a dos punts del passeig Marítim, concretament als corresponents a les immediacions del monument al Pescador i de la rotonda de l'Oficina de Turisme. L'actuació, a més d'augmentar el nombre de bancs per al descans, evita també el pas de vehicles a l'interior del passeig en dos punts que presentaven certa vulnerabilitat en matèria de seguretat.

Fins ara, la protecció en aquests espais consistia en jardineres que obstaculitzaven el pas. El consistori, però, ha volgut reforçar aquestes barreres físiques amb nous elements de major volum que compleixin en major grau aquesta funció i aportin més seguretat, mentre que les jardineres existents fins ara han estat traslladades a altres punts del passeig.

Els bancs instal·lats estan elaborats amb formigó motllurat, amb protecció antivandàlica i antigraffiti, amb diferents volumetries singulars (triangular, corbades i rectes), que ofereixen un nou disseny visual. La seva col·locació s'ha dissenyat tant en posició lineal, front al mar, per poder gaudir de les vistes i postes de sol que ofereix la Badia de Roses, mentre que altres unitats s'han col·locat en petits grups per facilitar la conversa i relacions socials.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent