10 de novembre de 2018
10.11.2018
La Jonquera

La Jonquera demana a Interior que acceleri la comissaria dels Mossos d'Esquadra

L'alcaldessa s'ha reunit amb el conseller per informar-lo de les problemàtiques que estan patint

10.11.2018 | 09:02
L'alcaldessa, Sònia Martínez, amb el conseller Miquel Buch.

Representants de l'Ajuntament de la Jonquera s'han reunit amb el conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch, per tal de convidar-lo a la propera Junta de Seguretat i informar-lo de les problemàtiques que pateixen. També s'ha demanat celeritat en els tràmits per a construir l'oficina dels Mossos d'Esquadra.

L'alcaldessa, Sònia Martínez, ha explicat que la reunió ha servit per  posar sobre la taula de primera mà «problemàtiques que afecten al municipi com els delinqüents mutireincidents, les ocupacions de pisos en què es trafica amb drogues, etc». Segons Martínez, se l'ha informat dels fets dels darrers dos anys i se l'ha convidat a asssistir a la propera junta local de seguretat que se celebrarà a principis del 2019.

A més, s'ha demanat «prioritat i pressa per a la redacció del projecte de la comissaria i evidentment més efectius dels Mossos». La població ha viscut en els darrers dos anys les problemàtiques derivades de la presència de lladres multireincidents que han generat inseguretat entre els ciutadans que van optar per constituir una plataforma ciutadana.

Tres delinqüents reincidents


En aquest moment tres delinqüents reincidents estan a la presó. La sortida d'un d'ells fa un parell de setmanes va generar nous robatoris fins que detingut de nou, ha ingressat a presó.

En el cas concret d'aquesta problemàtica l'Ajuntament i la plataforma de veïns han optat per personar-se com a acusació particular. El darrer reincident que va generar problemes fa unes setmanes acumulava fins a trenta-dos antecendents.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent