Garrigàs ha inaugurat aquest cap de setmana, el nou parc infantil ubicat a la plaça Doctora Bou. Els treballs de millora i adequació de l'espai han durat poc més d'un més i han servit per desplegar el disseny que la mainada del poble va escollir en un procés participatiu a finals d'estiu.

L'Ajuntament de Garrigàs ha dut a terme la reforma integral de la plaça Doctora Bou, on s'ha col·locat paviment de cautxú, s'ha instal·lat un nou rocòdrom, s'han arranjat els elements de joc restants i s'ha tancat el perímetre de la plaça amb la instal·lació d'un tancat de fusta.

En el marc d'aquest projecte de millora integral de les zones infantils del municipi, també s'ha col·locat cautxú a la zona infantil del carrer de la Costa i s'ha tancat el perímetre del parc infantil del centre cívic per millorar la seva seguretat.

Pilar Bosch, alcaldessa de Garrigàs ha explicat que "estem molt contents amb els resultats del procés participatiu infantil que vam realitzar, el parc ja és una realitat".

Els nens i nenes del poble han gaudit d'un matí de jocs després que en Jan, un dels nens que han participat en el procés, tallés la cinta i donés el tret de sortida al descobriment del nou espai.

Aquest projecte ha estat possible gràcies al finançament de la Diputació de Girona.