L´Ajuntament de Roses acaba d´obrir la convocatòria dels nous ajuts econòmics destinats a subvencionar el pagament de l´Impost de Bens Immobles (IBI) a les famílies monoparentals de la població.

L´ajut correspon al 60% de la quota liquidada en el rebut de l´IBI de l´habitatge habitual, sense que aquest import pugui superar els 300 €. Poden sol·licitar els ajuts els titulars de les famílies monoparentals empadronades a Roses, amb dos fills o més, o amb un fill si aquest té reconeguda una discapacitat igual o superior al 33%, que no sobrepassin els ingressos anuals fixats.

Amb aquesta nova línia d´ajuts, el consistori iguala les famílies monoparentals amb les famílies nombroses, que ja tenen establerta des de fa uns anys una bonificació d´aquest impost en les ordenances fiscals.

Per gaudir de la subvenció, les famílies monoparentals han d´estar empadronades a Roses, que l´IBI pel qual es demana l´ajut correspongui a l´habitatge habitual i no sobrepassar uns ingressos anuals, que varien en funció del nombre de fills. Així, fins a dos fills l´import no podrà superar el 23.903 €, els 31.870 € en cas de 3 fills, els 39.838 € per a les famílies amb 4 fills, i els 47.806 € en cas de 5 fills o més.

Les sol·licituds es poden presentar en el registre d´entrada de l´Ajuntament fins al 30 de novembre, mitjançant el model disponible a la web municipal www.roses.cat.

Podeu consultar les bases de la convocatòria clicant en aquest enllaç.