05 de novembre de 2018
05.11.2018
Castelló d'Empúries

Sis comerços de Castelló s'han beneficiat de les subvencions de l'Ajuntament

Cinc són per reformes, principalment d'eficiència energètica i millores d'imatge exterior, i un més per obertura

05.11.2018 | 15:53
L'Ajuntament de Castelló d'Empúries.

Sis comerços de Castelló d'Empúries -cinc per reformes/millores, principalment d'eficiència energètica i millores d'imatge exterior, i un més per obertura d'establiment- s'han beneficiat de les subvencions a establiments comercials que ha convocat l'Ajuntament.

Els establiments que ho desitgin encara són a temps a demanar aquests ajuts. L'Ajuntament, a través del Departament de Promoció Econòmica, ha obert la convocatòria per a les subvencions als establiments comercials per al 2018, amb l'objectiu de promocionar i fomentar l'activitat comercial local, impulsant la millora i el creixement del sector empresarial amb accions encaminades al desenvolupament econòmic de les empreses del municipi.

Les subvencions estan adreçades a les persones físiques o jurídiques titulars d'un establiment comercial al municipi. Els beneficiaris són els titulars de les activitats incloses a la llei 16/2015 de simplificació de l'activitat administrativa, amb un màxim de 500m2 de superfície construïda i excloent les activitats recreatives.

Les accions subvencionables s'agrupen en dues línies, una per a accions de millora i/o rehabilitació d'establiments comercials consolidats, i l'altra per als establiments comercials de nova implementació. Els projectes subvencionables s'han d'haver executat de l'1 de juny al 31 de desembre de 2018.

L'import de la subvenció és del 70% del cost de la base imposable de l'obra o activitat subvencionada fins a un màxim de 2.500€ i el termini  per presentar sol·licituds comença a l'endemà de la publicació i acaba el 31 de desembre de 2018. Ho podeu presentar presencialment a les oficines d'atenció al ciutadà (OMAC) o via web.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent