05 de novembre de 2018
05.11.2018
Castelló d'Empúries

Sis comerços de Castelló s'han beneficiat de les subvencions de l'Ajuntament

Cinc són per reformes, principalment d'eficiència energètica i millores d'imatge exterior, i un més per obertura

05.11.2018 | 15:53
L´Ajuntament de Castelló d´Empúries.

Sis comerços de Castelló d'Empúries -cinc per reformes/millores, principalment d´eficiència energètica i millores d´imatge exterior, i un més per obertura d´establiment- s´han beneficiat de les subvencions a establiments comercials que ha convocat l´Ajuntament.

Els establiments que ho desitgin encara són a temps a demanar aquests ajuts. L´Ajuntament, a través del Departament de Promoció Econòmica, ha obert la convocatòria per a les subvencions als establiments comercials per al 2018, amb l´objectiu de promocionar i fomentar l´activitat comercial local, impulsant la millora i el creixement del sector empresarial amb accions encaminades al desenvolupament econòmic de les empreses del municipi.

Les subvencions estan adreçades a les persones físiques o jurídiques titulars d´un establiment comercial al municipi. Els beneficiaris són els titulars de les activitats incloses a la llei 16/2015 de simplificació de l´activitat administrativa, amb un màxim de 500m2 de superfície construïda i excloent les activitats recreatives.

Les accions subvencionables s´agrupen en dues línies, una per a accions de millora i/o rehabilitació d´establiments comercials consolidats, i l´altra per als establiments comercials de nova implementació. Els projectes subvencionables s´han d´haver executat de l´1 de juny al 31 de desembre de 2018.

L´import de la subvenció és del 70% del cost de la base imposable de l´obra o activitat subvencionada fins a un màxim de 2.500€ i el termini  per presentar sol·licituds comença a l´endemà de la publicació i acaba el 31 de desembre de 2018. Ho podeu presentar presencialment a les oficines d´atenció al ciutadà (OMAC) o via web.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook