L´Ajuntament de Llançà ha renovat la seva web institucional per adaptar-se a les noves necessitats dels usuaris i per estar a l´avantguarda de les noves demandes en tant que a administració electrònica. Amb aquesta renovació l´Ajuntament ofereix un portal web més intuïtiu, fet que facilita la consulta de dades als usuaris i la fa més àgil.

Amb aquest objectiu, s´han reorganitzat les diferents seccions existents en l´anterior web, s´han refet els menús i redissenyat els formularis. També, s´ha revisat i canviat l´aspecte visual adaptant-lo a la nova identitat corporativa municipal.

Val a dir que la nova pàgina web es pot consultar des dels principals navegadors com poden ser Chrome, Internet Explorer-Edge, Firefox, Safari o Opera, i s'adapta totalment a qualsevol dispositiu mòbil, ja sigui en versió android o IOS.

La renovació de la web municipal és una acció més de les que està realitzant l´Ajuntament de Llançà dins el procés de digitalització de l´administració. Aquest procés pretén facilitar i agilitzar les gestions i aproximar el consistori al ciutadà a través de les noves tecnologies.