31 de octubre de 2018
31.10.2018
Llançà

L'Ajuntament de Llançà renova la seva web institucional

La renovació de la web municipal és una acció més de les que està realitzant el consistori dins el procés de digitalització de l'administració

31.10.2018 | 14:28
L'Ajuntament de Llançà renova la seva web institucional

L´Ajuntament de Llançà ha renovat la seva web institucional per adaptar-se a les noves necessitats dels usuaris i per estar a l´avantguarda de les noves demandes en tant que a administració electrònica. Amb aquesta renovació l´Ajuntament ofereix un portal web més intuïtiu, fet que facilita la consulta de dades als usuaris i la fa més àgil.

Amb aquest objectiu, s´han reorganitzat les diferents seccions existents en l´anterior web, s´han refet els menús i redissenyat els formularis. També, s´ha revisat i canviat l´aspecte visual adaptant-lo a la nova identitat corporativa municipal.

Val a dir que la nova pàgina web es pot consultar des dels principals navegadors com poden ser Chrome, Internet Explorer-Edge, Firefox, Safari o Opera, i s'adapta totalment a qualsevol dispositiu mòbil, ja sigui en versió android o IOS.

La renovació de la web municipal és una acció més de les que està realitzant l´Ajuntament de Llançà dins el procés de digitalització de l´administració. Aquest procés pretén facilitar i agilitzar les gestions i aproximar el consistori al ciutadà a través de les noves tecnologies.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent