30 de octubre de 2018
30.10.2018
Tots Sants
Roses

Roses posa a punt el cementiri amb motiu de Tots Sants

L'equipament amplia el seu horari des de les 7 del matí fins les 6 de la tarda aquest dimarts i dimecres

30.10.2018 | 13:40
El cementiri s'ha acondicionat

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, l'empresa Rosersa de Roses ha realitzat durant aquests dies la plantació de crisantems al recinte del cementiri municipal, espai que amplia el seu horari de 7 a 18 hores aquest dimarts i dimecres i l'1 de novembre, mentre que aquest divendres 2 de novembre celebrarà la tradicional missa de Difunts, a les 11 hores.

Com cada any per aquestes dates, els serveis municipals de Roses han realitzat tasques de manteniment al recinte del cementiri municipal per tal que els nombrosos visitants que l´espai rebrà aquests propers dies, trobin les instal·lacions a punt. Entre els treballs realitzats es troben el condicionament de terres de sauló i la renovació de parterres de flors, amb la plantació de crisantems de diferent gamma cromàtica.

L´horari del recinte s´amplia a partir d´avui, 30 d´octubre, fins dijous 1 de novembre, tancant a les 18 h (una hora més tard del què és habitual). Divendres dia 2, a les 11 del matí, si la meteorologia ho permet, se celebrarà la tradicional una missa de difunts al mateix recinte, on s´instal·laran cadires per als assistents.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent