L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha iniciat els treballs de reparació del pont de fusta de la Muga, que està situat a la zona de la depuradora a Empuriabrava. Tal com explicava el mateix alcalde, Salvi Güell, arran d'una pregunta formulada per un lector al xat mensual que fa el Setmanari de L'Alt Empordà amb l'alcalde, «la reparació d'aquest pont compta amb un pressupost de 50.000 euros».

Els treballs de rehabilitació d'aquesta passera, que connecta la via verda amb els Aiguamolls de l'Empordà, s'han iniciat després d'haver acabat la temporada d'estiu, una època en la qual la zona està molt transitada. L'Ajuntament ha volgut informar que la durada prevista dels treballs de millora de l'obra són dos mesos, període durant el qual el pont restarà tancat.

Baranes noves i làmines

Al llarg dels anys, a aquesta zona s'hi havien anat realitzant petits treballs puntuals de conservació de les peces que havien anat quedant malmeses. Finalment, però, i a causa del mal estat de l'estructura, es van considerar necessàries noves accions de condicionament. També s'aprofita per confeccionar baranes noves, canviar les làmines del passadís i altres treballs que suposaran una millora considerable de la infraestructura.

La despesa dels treballs de reparació del pont de fusta ha estat compartida i acordada entre Consorci Costa Brava i l'Ajuntament de Castelló d'Empúries.