El Centre Associat de la UNED a Salt dóna el tret de sortida al curs 2018-2019 amb un acte públic a la Sala d'Actes del Centre Associat. Durant l'acte s'han entregat diplomes als estudiants que van finalitzar el curs el darrer any, i s'ha fet un reconeixement al professorat tutor que s'ha jubilat, així com a l'anterior Directora del Centre Associat, Montserrat Palma.

Política i professora universitària, Montserrat Palma (Figueres, 1959) és llicenciada en Filosofia i Lletres i va ser diputada al Congrés en les eleccions generals espanyoles de 1996 per la província de Girona i fou reelegida en les de 2000, 2004 i 2008. La directora dels darrers cinc anys del centre d'ensenyaments superiors a distància, imparteix classes a la UdG. L'actual director de la UNED Girona és David Maldonado.

El responsable d'inaugurar el nou curs ha estat el doctor Narcís Bardalet amb una ponència on ha parlat de la "Gestió de grans catàstrofes". El conferenciant és metge especialitzat en medicina legal i forense, amb una gran experiència participant en tasques d'identificació de cadàvers del tsunami de l'Oceà Índic de 2014 a Tailàndia. Actualment és subdirector de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya a Girona i professor a la Universitat de Girona.

El curs 2018-2019 s'ha iniciat amb el període de matriculació encara obert, fins al 23 d'octubre. Enguany s'ofereixen 20 graus amb la gran novetat del Grau en Criminologia. El idiomes tenen la matrícula oberta fins el 8 de novembre, aquest any amb la novetat d'afegir a l'oferta presencial el C2 d’anglès, oferint, per tant, tots els nivells d'aquest idioma.