En l'acte que aquest dimecres el PPC de Figueres va celebrar al Cercle Sport i en el que van participar el president provincial del PPC de Girona, Enric Millo, i Alejandro Fernández, juntament amb la portaveu del PPC a l'Ajuntament de Figueres, M. Àngels Olmedo, els dos líders Populars van agrair públicament a la portaveu Popular a Figueres "la gran feina feta pels regidors del PPC en aquest Ajuntament durant aquesta legislatura".

Olmedo va ser l'encarregada d'obrir l'acte i durant la seva intervenció va explicar que "des del PPC de Figueres hem volgut organitzar aquest acte perquè creiem que és molt important que la ciutadania ens senti propers, que pugui dirigir-se als líders del nostre partit de manera directa i pugui conèixer de primera mà el nostre projecte". En aquest sentit, va agrair la presència de Millo i Fernández i va explicar que "per al PPC de Figueres és molt important que persones de la seva vàlua política visitin la ciutat per conèixer 'in situ' els problemes i mancances que tenim per després traslladar-ho on correspongui mitjançant iniciatives. Aquesta és la millor manera de treballar juntament amb nosaltres per la millora de Figueres".

Millo, per la seva part, es va mostrar convençut que "els veïns i veïnes de Figueres, en les properes eleccions municipals seguiran confiant en el projecte del Partit Popular de Figueres. Tots ells han pogut comprovar, al llarg d'aquests anys, la gran tasca que heu fet i han vist com esteu sempre preocupant-vos pels seus problemes i aportant i plantejant solucions per resoldre'ls". Per a Millo, "el grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Figueres és l'únic que, sense deixar de defensar amb fermesa i convicció la unitat, l'Estat de Dret i la democràcia, ha treballat i fet propostes per millorar la ciutat i la qualitat de vida de tota la seva ciutadania sense condicionants i pensant només en Figueres i la seva gent".

Finalment Fernández, en la mateixa línia que Millo, va agrair la feina feta pel grup municipal i tot els militants de Figueres. "Els regidors i regidores del PPC són l'actiu més important que tenim. Aquí a Figueres esteu fent una molt bona feina i per això estic segur que les properes eleccions municipals ens aniran bé, ja que la ciutadania vol i demanda polítics com vosaltres, que es preocupin dels problemes i treballin per solucionar-los".