El dilluns 22 d´octubre, el regidor de Benestar Social de l´Ajuntament de Roses, Marc Danés, oferirà a Ca l´Anita la xerrada col·loqui "Polítiques Socials a Roses", amb la qual aportarà una visió general dels serveis i recursos que es destinen a la població en prestacions socials i atenció a les persones. L´acte s´iniciarà a les 20 hores i està obert a tothom.

Quines són les actuacions i línies d´ajuts que presta actualment l´administració local, així com les diferents tipologies, característiques i necessitats dels usuaris que reben aquestes prestacions, seran algunes de les informacions que el regidor Marc Danés oferirà durant la seva presentació. Un altre apartat de l´exposició centrarà la seva atenció a informar com s´estructura el Departament de Benestar Social de l´Ajuntament i quins serveis, ajuts i subvencions gestiona per donar resposta a aquestes necessitats.

Es tracta de donar a conèixer de primera mà, quina tipologia de necessitats es detecten a Roses, quines són les vies d´actuació de què disposa l´Ajuntament per fer-hi front, com es gestionen aquestes. Es vol oferir així una radiografia general entorn la realitat social del municipi en l´actualitat i oferir tota la informació sobre els serveis i activitats de què disposa la ciutadania de Roses en aquest àmbit.

Un cop feta la presentació, s´obrirà un apartat de col·loqui on el públic assistent podrà formular les seves consultes i inquietuds. L´acte és obert a tothom que vulgui participar, tant les associacions i entitats de caire social del municipi, com totes aquelles persones que estiguin interessades a conèixer de més a prop quines són les tasques desenvolupades en aquest àmbit en el municipi.