En el marc de la segona Setmana Social de CaixaBank d´aquest 2018, sis empleats voluntaris de l´entitat han col·laborat amb KSAMEU, la secció juvenil de la Fundació Privada Escola Sant Vicenç de Paül. Els voluntaris de CaixaBank han ajudat a atendre als adolescents i joves de 12 a 18 anys, acompanyant-los en la realització dels deures, ajudant-los amb tècniques d´estudi, en la comprensió i l´assoliment de les capacitats bàsiques. Aquesta activitat és una de les 8 programades durant aquesta setmana a la comarca de l´Alt Empordà en el marc de la Setmana Social de CaixaBank, que té com a objectiu que empleats, familiars i clients puguin conèixer, de primera mà, el treball que realitzen les entitats locals vinculades a l'Obra Social "la Caixa".

Els voluntaris de CaixaBank han valorat molt positivament l´activitat, que és una de les que compta amb més participació a Figueres durant la Setmana Social. Les col·laboracions amb les entitats socials de la comarca continuen durant tota la setmana a diversos municipis de l´Alt Empordà com Figueres i La Jonquera. Durant aquests dies, els empleats de CaixaBank, participaran, de forma voluntària, en algunes de les 8 activitats que entitats socials locals han posat a la seva disposició a la comarca i que estan obertes als clients de l´entitat financera que vulguin conèixer les activitats que es realitzen gràcies a l'ajuda de l'Obra Social "la Caixa". Les entitats que col·laboren amb la Setmana Social de CaixaBank a l´Alt Empordà són: la Fundació Privada Asil Vilallonga, Bernat Jaume, Creu Roja la Jonquera, Associació Ajuts Malalts Alzheimer i Fundació Tutelar de l´Empordà.

La Setmana Social es duu a terme entre els dies 15 i 21 d´octubre a la Direcció Territorial Catalunya de Caixabank, que inclou les comarques de Girona, Tarragona, Lleida i de la Catalunya Central.