El primer tinent d'alcalde de Roses, Juan Manuel Fernández, va començar divendres el quart viatge solidari que l'ha de portar a recórrer 1.600 quilòmetres en bicicleta fins arribar a Fàtima. L'objectiu és recollir diners per a la Fundació Roses Contra el Càncer.

Puntual a les sis del matí i carregat amb tot el necessari per al viatge, va sortir de Roses en un viatge fins a Portugal que espera que duri vuit dies.

La bici, que ha estat cedida per Bicis a Punt, compta amb unes alforges per portar el material.

En un primer tram va sortir acompanyat per vuit corredors del Club Ciclista Roses. Els tres anys anteriors el viatge el va portar a Sevilla, Santiago de Compostela i Huelva. La última etapa serà la novena, que el portarà des de Castelo Branco fins a Fàtima, un total de 158 quilòmetres. La previsió és que hi arribi el 20 d'octubre.

Entrebancs

Durant el viatge ha de fer front a tota mena d'entrebancs, com la pluja d'ahir, que no va impedir-li diumenge arribar fins a Saragossa. La manera de col·laborar en aquest viatge solidari és fer les aportacions voluntàries que, com cada any, s'han de fer anant a la seu de la Fundació Roses Contra el Càncer o bé al negoci que el regidor té a Roses. També està disponible un número de compte. La idea és que empreses i particulars comprin cada quilòmetre a dos euros el quilòmetre.

En les passades edicions va aconseguir entre 4.200 i 6.200 euros.