L'Arxiu Municipal de Castelló d'Empúries ha iniciat una nova campanya per recollir arxius relacionats amb la jornada de l'1-O del 2017. La crida anima a tots aquells que tinguin imatges, audiovisuals o arxius físics a portar-los a l'Arxiu Municipal. Tot aquest material quedarà guardat i catalogat de tal manera que, si en un futur es necessita, es puguin mostrar les imatges del referèndum d'autodeterminació.

L'any passat l'Arxiu Municipal ja va fer una crida per recuperar les fotografies d'aquell dia. La campanya #Arxivemelmoment no va tenir gaire seguiment, ja que l'ANC de Castelló va ser l'única entitat que va aportar arxius.

Des de l'agrupació van fer una donació de 21 cartells sobre el referèndum de l'1 d'Octubre editats per diferents entitats. En aquesta línia, l'ANC també ha entregat una col·lecció de plafons que havien estat exposats a La Farinera i que recull imatges que van des de les consultes del 2010 fins a la via catalana del 2014.

Per fer donacions d'imatges, només cal portar-les a l'Arxiu Municipal, o enviar-les a través de l'adreça arxiu@castello.cat.