10 de octubre de 2018
10.10.2018
Figueres

El Consell Comarcal contracta vuit joves per realitzar pràctiques

Estan inscrits en el Programa de Garantia Juvenil

10.10.2018 | 11:45

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà, a través dels programes del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), contractarà en les properes setmanes un total de vuit joves, inscrits en el Programa de Garantia Juvenil, amb cicle formatiu o grau universitari. Tots ells realitzaran les seves pràctiques tècniques i professionals en aquesta institució. Com és habitual, disposaran d'un pla de pràctiques molt concret i estaran tutoritzats per diversos tècnics de l´administració comarcal. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 18 d´octubre.

En concret s´incorporaran tots aquests tècnics a les següents àrees i responsabilitats:

-Tècnic/a auxiliar en informació i lleure juvenil, destinat a l'àrea de Joventut.
-Tècnic/a auxiliar d´arxiu. Digitalització de materials diversos de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà. En aquest cas es faran dues contractacions.
-Tècnic/a auxiliar d´arxiu. Catalogació dels expedients de l'arxiu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.
-Auxiliar administratiu/va. Escanejar documentació i arxivar-la segons programes informàtics interns i específics de l´àrea d´Ensenyament.
-Tècnic/a auxiliar en medi ambient. Tasques de suport a l´Agència Comarcal de l'Energia i Clima.
-Tècnic/a auxiliar en gestió del coneixement. Suport al desenvolupament de registre i actualització de dades de l'Observatori Social de l'Alt Empordà. En aquest cas també es faran dues contractacions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent