08 de octubre de 2018
08.10.2018
Roses

Roses amplia el nombre d'estacionaments de motos i ciclomotors al casc antic

Es troben als carrers Palmerola, riera Ginjolers, plaça de l´Església i avinguda de Rhode

08.10.2018 | 13:58
Els aparcaments pretenen d´afavorir la mobilitat a Roses.

L´Ajuntament de Roses incorpora cinc noves àrees d´aparcament de motocicletes al casc antic de la població i amplia una ja existent, amb l´objectiu de donar resposta a les necessitats dels veïns i veïnes de la zona. Els nous estacionaments que s´estan senyalitzant aquesta setmana, es troben als carrers Palmerola, riera Ginjolers, plaça de l´Església i avinguda de Rhode.

Amb aquesta actuació el consistori vol donar solució a les necessitats d´aparcament que es produeixen al nucli de la població, sobretot durant els mesos d´estiu, facilitant la mobilitat dels veïns, fent-la compatible amb un bon funcionament de les àrees peatonals que l´integren i mantenint la prohibició d´aparcament fora de les àrees habilitades a qualsevol hora del dia per no obstaculitzar el pas de vianants per carrers i places.

Els nous espais habilitats permeten a partir d´ara l´aparcament de motocicletes inclús dins els horaris en què els carrers queden tancats al trànsit, sempre i quan el desplaçament dins de l´àrea de vianants es realitzi a peu i i no circulant sobre la moto -en tots els casos el recorregut fins al punt d´estacionament és de pocs metres-, per tal de fer prevadre la seguretat dels vianants en tot el moment.

Les noves àrees d´aparcament que ja han estat senyalitzades es troben a la plaça de l´Església i a la riera Ginjolers (davant el parc infantil). En els propers dies es procedirà al condicionament de les situades al carrer Palmerola i de les dues de l´avinguda de Rhode -una a l´alçada del carrer d´en Mairó i l´altra a la del carrer Sant Elm-, i s´ampliarà la ja existent a l´alçada del carrer de La Llotja.

L´Ajuntament estudia actualment la disposició d´àrees d´estacionament en altres zones del municipi i no descarta l´ampliació amb noves places allà on sigui necessari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook