05 de octubre de 2018
05.10.2018
Roses

La secció local d'ERC Roses visita l'històric edifici del 600 per revisar-ne l'estat

Els problemes de la zona són la connexió amb el transport públic i la neteja de l'entorn

05.10.2018 | 10:10
La secció local visita l'històric edifici del 600

La Secció Local d'ERC ha visitat aquesta setmana la zona de l'edifici del 600, a la part més occidental de la urbanització de Santa Margarida de Roses. L'edifici és una construcció històrica que va ser en el seu dia un dels símbols del desenvolupament urbanístic de la zona. Deu el seu nom al nombre d'apartaments que engloba, cosa que el converteix en un dels més grans del municipi.

Els republicans han pogut parlar amb diferents veïns dels problemes que afecten aquella zona, com és la connexió amb el transport públic o la neteja d'alguns punts de l'entorn. També s'ha reunit amb la presidenta de la comunitat, amb la qual han pogut tractar diferents temes que els propietaris tenen oberts amb l'Ajuntament, els més importants dels quals, relacionats amb l'abastament i el cobrament de les taxes d'aigua.

Després de la visita, el portaveu republicà, Joan Plana, ha declarat que "visitar el 600 és visitar un símbol de la història urbanística de Roses. El 600 va ser el baluard d'un desenvolupament urbanístic imperant en aquest sector. Un model de creixement que hem de procurar que no es repeteixi, però que objectivament determina la situació actual de tota aquesta part del municipi, i que ens obliga a posar els recursos que facin falta per garantir la qualitat de vida dels veïns que hi viuen". Pel que fa a la reunió amb els veïns i amb la presidenta de la comunitat, Plana ha declarat que "estem molt agraïts a la gent que ha volgut dedicar una estona a oferir-nos la seva visió d'aquesta zona, i especialment a la presidenta de la comunitat, amb la que hem pogut tractar extensament diferents temes que tenen oberts amb l'Ajuntament". També ha volgut remarcar especialment l'espectacular sentiment de veïnatge de la comunitat: "han aconseguit construir una vida social entre els que hi resideixen durant tot l'any propi d'aquell esperit de barri que, per desgràcia, s'ha anat perdent en molts indrets. Veure comunitats que mantenen i fan créixer aquest sentiment és encoratjador. Això és fer poble."

Els republicans segueixen amb aquesta visita el seguit de desplaçaments territorials que fa setmanes que han començat i que tenen com a principal objectiu aconseguir catalogar de forma personalitzada i sectoritzada les realitats i les problemàtiques de cada barri de la vila.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent