05 de octubre de 2018
05.10.2018
Roses

La Biblioteca de Roses ofereix tallers sobre l'ús de mòbils, correu electrònic i internet

La formació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) consta de 4 sessions

05.10.2018 | 11:07

La Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses ofereix una formació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), consistent en 4 sessions, cadascuna de les quals aborda una tecnologia: internet, telèfons mòbils, coreu electrònic gmail, i cera de feina per internet. Totes les sessions són gratuïtes i estan obertes a participants a partir de 16 anys.

Els tallers formen part de l´oferta formativa del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, i tenen per objectiu aportar informació d´una manera pràctica sobre utilitats i avantatges que podem extreure amb l´ús de les noves tecnologies i resoldre els possibles dubtes que els usuaris puguin tenir.

La sessió inicial va tractar entorn a les gestions quotidianes que posa a l´abast internet en el nostre dia a dia, tals com la realització de tràmits i gestions, formes de pagament segures, demanar hora al metge, comprar al supermercat, llegir el diari, etc.

La sessió Telèfons Mòbils (dimarts 9 d´octubre), abordarà què ens ofereixen les aplicacions més usuals i ensenyarà a descarregar-ne de noves, així com l´ús del whatsapp i del correu electrònic per comunicar-nos. Ja al novembre, dimarts dia 6, el correu electrònic gmail centrarà l´atenció, mostrant-se com crear un compte de Google, les possibilitats del correu, redacció i lectura de missatges o com adjuntar arxius.

Per últim, la darrera sessió (dimarts 13 de novembre), oferirà una introducció sobre la cerca de feina per internet, l´ús de portals específics, com utilitzar les xarxes en la cerca de feina.

Totes les sessions són gratuïtes i es realitzen a la Biblioteca de Roses (cal inscripció prèvia), a les 16 h.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook