05 de octubre de 2018
05.10.2018
Roses

La Biblioteca de Roses ofereix tallers sobre l'ús de mòbils, correu electrònic i internet

La formació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) consta de 4 sessions

05.10.2018 | 11:07

La Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses ofereix una formació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), consistent en 4 sessions, cadascuna de les quals aborda una tecnologia: internet, telèfons mòbils, coreu electrònic gmail, i cera de feina per internet. Totes les sessions són gratuïtes i estan obertes a participants a partir de 16 anys.

Els tallers formen part de l'oferta formativa del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, i tenen per objectiu aportar informació d'una manera pràctica sobre utilitats i avantatges que podem extreure amb l'ús de les noves tecnologies i resoldre els possibles dubtes que els usuaris puguin tenir.

La sessió inicial va tractar entorn a les gestions quotidianes que posa a l'abast internet en el nostre dia a dia, tals com la realització de tràmits i gestions, formes de pagament segures, demanar hora al metge, comprar al supermercat, llegir el diari, etc.

La sessió Telèfons Mòbils (dimarts 9 d'octubre), abordarà què ens ofereixen les aplicacions més usuals i ensenyarà a descarregar-ne de noves, així com l'ús del whatsapp i del correu electrònic per comunicar-nos. Ja al novembre, dimarts dia 6, el correu electrònic gmail centrarà l'atenció, mostrant-se com crear un compte de Google, les possibilitats del correu, redacció i lectura de missatges o com adjuntar arxius.

Per últim, la darrera sessió (dimarts 13 de novembre), oferirà una introducció sobre la cerca de feina per internet, l'ús de portals específics, com utilitzar les xarxes en la cerca de feina.

Totes les sessions són gratuïtes i es realitzen a la Biblioteca de Roses (cal inscripció prèvia), a les 16 h.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent