02 de octubre de 2018
02.10.2018
Figueres

Es reprenen les obres de la plaça Tarradellas, aturades fa mig any

La constructora va fer fallida i l'Ajuntament de Figueres les ha adjudicat de nou per uns 172.000 euros

02.10.2018 | 10:14
La plaça, amb els operaris

Les obres de reforma de la plaça Tarradellas de Figueres s'han reprès aquesta setmana després que quedessin aturades a l'abril quan l'adjudicatària va fer fallida. Des d'aleshores, els treballs van quedar frenats a l'espera que l'Ajuntament licités de nou els treballs a una nova constructora.

Finalment, els treballs es van acabar adjudicant aquest setembre, malgrat que es preveia activar el procediment d'urgència, i s'han adjudicat a l'empresa TEX per valor de 172.324 euros.

Ahir els primers operaris ja van començar a treballar a l'interior de la plaça. Hi ha pendent la completa renovació de l'interior i l'adequació de la cruïlla del carrer Colom. De l'arranjament de les voreres se'n va encarregar la brigada municipal quan la constructora va fer fallida.

La durada del contracte d'obres és de 10 setmanes i l'Ajuntament calcula que a mitjans de novembre finalitzin.

La intervenció a la plaça Tarradellas consisteix en l'adequació d'un itinerari per a vianants que discorri en diagonal pel centre de la plaça i condueixi el visitant fins al nucli de la ciutat, tot passant per la plaça de l'Escorxador, on també s'hi està actuant en una altra fase d'aquest mateix projecte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent