La petició d’un porxo va ser una de les 5 propostes més votades del Pressupost Participatiu 2018 de Castelló d’Empúries i consisteix en l’adequació i instal·lació d'aquest passadís cobert a l’interior de l’Escola El Bruel d’Empuriabrava.

Amb aquesta actuació es permet dotar a l’Escola d’una àmplia zona coberta on poder fer diverses activitats a l’aire lliure i protegits en part de les inclemències meteorològiques.

La Regidora de Participació, Anna Massot, valora molt positivament l’execució de les obres “es tracta d’una actuació molt reivindicada tant per l’AMPA com també per l’equip directiu de l’Escola i fruit de la iniciativa dels Pressupostos Participatius i la mobilització i participació de la ciutadania, aquesta obra ja és una realitat“.

En total, l’equip de Govern, destinarà un total de 125.000 € en les 5 propostes més votades del procés participatiu del 2018.

Així mateix, Anna Massot, recorda que en aquests moments està obert el període per fer propostes pel Pressupost Participatiu 2019, en aquesta ocasió s’hi destinen 150.000 €, i convida a tota la població del municipi a fer-ne.

El termini per fer propostes està obert fins al dia 7 d’octubre, a través del web o dipositant la butlleta corresponent dins una de les bústies habilitades a Castelló (OMAC, Biblioteca, Oficina de Turisme i Espai Jove ‘El Centro’) i a Empuriabrava (Casal Cívic, OMAC i Centre Emprèn).