La secció de pesca del Club Nàutic l´Escala es prepara per estrenar una nova Lliga Social de Pesca Nautivela - Bénéteau. El concurs de curricà de costa que es celebrarà el proper dissabte 6 d'octubre donarà inici a la lliga 2018-19, una tercera edició que arriba amb novetats i un calendari amb sis cites ideades per gaudir al màxim de la pesca esportiva al Mar d'Empúries.

Una lliga de pesca amb novetats

Entre les sorpreses que prepara la temporada destaca la seva voluntat de convidar a nous participants a passar-ho bé pescant entre amics. Per aquest motiu, Nautivela-Bénéteau posa a disposició una embarcació escola per tal de que qui ho desitgi pugui unir-se als concursos. Per sol·licitar-ho només caldrà posar-se en contacte amb el Club Nàutic l'Escala.

D'altra banda, l'empresa nàutica cedirà gratuïtament embarcacions Bénéteau entre els participants per prendre part a les competicions. Aquestes s'atorgaran per sorteig entre tots els inscrits que ho hagin demanat amb 48 hores d'antel·lació.

Però hi haurà més sorteigs. Per cada convocatòria, el patrocinador cedirà obsequis a sortejar entre els participants i oferirà un premi especial al que podran accedir tots aquells que hagin concursat en quatre de les sis cites programades o bé tres de cinc si alguna s'hagués d'anul·lar per mal temps.

Ens trobem el proper 6 d'octubre!

La competició que inaugurarà la III Lliga Social de Pesca Nautivela - Bénéteau serà la de curricà de costa. El concurs tindrà lloc el proper dissabte 6 d'octubre i els seus objectius seràn aranyes, bacoretes, bisos, bonítols, círvies, espets, llampugues, llobarros, melves, oblades, palomines, sorells, tallahams, agulles, déntols, palometons, verats i llises. El pes de les captures es dividirà pel nombre de pescadors de cada embarcació i els peixos que no arribin a la talla mínima penalitzaran el seu pes al total.

La següent cita serà el concurs de pagell amb embarcació individual, que es celebrarà el 10 de novembre. El seguiran el de cefalòpodes, el 10 de novembre; el de pagell, el 2 de març; una competició puntuable per participar al Barracuda Tour 2019, el 27 d'abril i el concurs open, el 20 de juliol.

Com és habitual, les captures seran entregades al Centre d'Acollida i Serveis Socials de Girona.