El regidor convergent de Vilafant Cristian Ceballos ha renunciat al càrrec en l’últim ple municipal, adduint motius personals. Va ser dimecres, 19 de setembre, durant la sessió ordinària, quan va comunicar a la resta de partits polítics la seva decisió. Ceballos feia set anys que havia entrat a l’Ajuntament, sempre com a número 2 de CiU, grup que actualment està a l’oposició.

La regidora Montse Ricart, portaveu de CiU a Vilafant, ha explicat que el motiu principal d’aquesta decisió té a veure amb circumstàncies personals i en cap cas polítiques. «Ceballos, que va entrar amb mi a l’Ajuntament ja fa dos mandats, ha deixat de viure a Vilafant. Després de reflexionar-hi, ha considerat que, si no té la residència al municipi, no pot encar­regar-se de ser regidor», ha manifestat Montse Ricart.

Aquesta situació ha obligat CiU a fer alguns canvis organitzatius. Actualment, Montse Ricart segueix sent la número u de la llista, acompanyada a l’Ajuntament per Roser Sendra, mentre que Jordi López s’incorpora com a regidor.