La Guàrdia Urbana de Figueres ha presentat aquest matí els sis nous vehicles incorporats a la flota de vehicles policials. Es tracta de cinc cotxes patrulla: 2 Toyota Híbrids patrulla amb kit per trasllat de detinguts, 2 Ford CMax patrulla de 5 places, un tot terreny Nissan qashgai i una furgoneta Nissan de Protecció Civil equipada amb un desfibril·lador.

Actualment la flota de vehicles de la Guàdia Urbana està formada per 18 vehicles, 12 cotxes, 1 furgoneta d'atestats, 1 furgoneta de protecció Civil i 4 motos.

La incorporació d'aquests sis nous vehicles s'ha realitzat en modalitat de rènting gràcies a l'acord marc amb l'Associació Catalana de Municipis ACM i ha servit per substituir vehicles més antics o amb més ús.

El Cap de la Guàrdia Urbana ha remarcat la importància de la renovació dels vehicles policials que tenen un ús més intensiu, i també la incorporació de nous vehicles híbrids contribuint així a una mobilitat més sostenible.

El regidor de Seguretat i Protecció Civil, Quim Felip, ha destacat el compromís del govern municipal amb la millora de la flota de vehicles policials, sobretot equipats amb el kit de trasllat de detinguts, i la dotació de l'equipament operatiu necessari, també amb Protecció Civil, que a partir d'ara disposaran d'un nou vehicle completament equipat.