12 de setembre de 2018
12.09.2018
Vilafant

Programen 43 tallers de memòria i 10 tallers de gimnàs per a gent gran

La finalitat d'aquestes activitats és treballar de forma íntegra l'estimulació de les capacitats físiques i mentals

12.09.2018 | 13:07
Els tallers s'adrecen a majors de 65 anys.

Aquest mes de setembre es posa en marxa l'edició de tardor dels Tallers de Memòria i els Tallers de Gimnàs per a Gent Gran a diferents municipis de la comarca.

Aquests tallers, dirigits i impartits per professionals de l'àrea de Benestar del Consell Comarcal de l'Alt Empordà tenen com a finalitat promoure un envelliment actiu de la població de la comarca. L'any 2017, 914 persones van participar en 93 tallers, organitzats en 40 municipis de l'Alt Empordà.

Els tallers s'adrecen a les persones majors de 65 anys i es fan en els municipis que han sol·licitat aquesta activitat mitjançant el seu ajuntament. La finalitat d'aquestes activitats és treballar de forma íntegra l'estimulació de les capacitats físiques i mentals de les persones grans.

El Taller de Memòria facilita un entrenament de les capacitats que intervenen en la memòria i altres facultats mentals associades. Aquesta activitat consta de diferents sessions d'una hora setmanal.

El Taller de Gimnàs té com a finalitat mantenir la forma física i promoure un envelliment saludable. Les activitats programades permeten mantenir i millorar les capacitats físiques, treballar la mobilitat, la força, la flexibilitat, la coordinació, l'equilibri i la respiració. El Taller també facilita tècniques de relaxació i bons hàbits per prevenir lesions. El Taller es duu a terme en diferents sessions d'una hora setmanal.

En diferents municipis de l'Alt Empordà


Aquesta tardor es faran 43 Tallers de Memòria als municipis següents: Albanyà, Avinyonet de Puigventós, Biure, Boadella, Cabanes, Cadaqués, Castelló d'Empúries, Colera, Darnius, L'Escala, El Far d'Empordà, Fortià, Garrigàs, La Jonquera, Lladó, Llers, Mollet de Peralada, Navata, Masarac, Peralada, El Port de la Selva, Rabós, Roses, Sant Climent Sescebes, Sant Miquel de Fluvià, Sant Pere Pescador, Santa Llogaia d'Àlguema, Siurana, Terrades, Vilafant, Vilamalla, Vilanova de la Muga, Vila-sacra i Vilaür.

També s'han programat 10 Tallers de Gimnàs als municipis següents: Cantallops, Capmany, Darnius, Garrigàs, La Jonquera, El Far d'Empordà, Fortià, Palau de Santa Eulàlia, Pau i Vilaür.

Si teniu interès a participar en algun d'aquests Tallers, podeu consultar municipis i horaris en aquest enllaç.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent