L'Ajuntament de Figueres ha informat que olis el proper dilluns, 17 de setembre, comencem les obres de millora i adequació dels accessos a l'estació de trens i de les cruïlles del carrer Migdia amb Sud, Fortià i Riumors. Aquests treballs completen l'actuació iniciada amb la urbanització del carrer Joan Arderius.

Aquest projecte proposa l'adequació de l'accessibilitat i millora de la pavimentació en l'entorn de la plaça de l'Estació i el carrer Migdia, rematant i adequant així tots els entroncaments amb el nou vial de Joan Arderius, que forma part del nou eix vertebrador de la ciutat que va de la plaça de l'Estació a la Rambla Nova.

S'adequaran la vorera i calçada d'accés a l'Estació, el tram del carrer Sud entre el carreró d'accés al Mercadona i el carrer Joan Arderius, la vorera oest i calçada del tram 1 del carrer Migdia (entre Sud i Fortià) i la vorera est en el tram 2 (entre Fortià i Riumors), la cruïlla Migdia-Fortià i la connexió del carrer fins al carrer Joan Arderius i la cruïlla Migdia-Riumors. Les actuacions incloses en aquest projecte permeten el lliurament a l'ús públic general de la totalitat dels espais afectats sens perjudici que successives actuacions en els àmbits adjacents perfeccionin la seqüència de recorreguts entre la plaça de l'Estació i la Rambla Nova.